Tävling i samarbete med Junibacken! | Mamma Malin
mammamalins

Mamma Malin

Annons

Tävling i samarbete med Junibacken!

Foto: Jonas Jörneberg
Foto: Jonas Jörneberg

Jag tänkte att vi skulle inleda den här tisdagen med en tävling i samarbete med Junibacken. I prispotten ligger fem entrébiljetter så att du kan ta med dig familjen dit under sommarlovet. På Junibacken kan ni exempelvis besöka Villa Villekulla och Mumin eller varför inte haka på Sagotåget och få se mer av Astrid Lindgrens underbara sagor? Öppettider och övrig information kan ni hitta på junibacken.se.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du vill vinna. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen pågår till och med söndag den 7/6 kl. 20.00

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MOA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mammamalins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  åh vilken tävling! Något som skulle passa oss så himla bra just nu!
  Jag har en 2åring som för fyra månader sedan blev storasyster för första gången, hela hennes liv ändrades ju väldigt plötsligt men Neah som hon heter har tagit det väldigt bra! Men hon skulle verkligen behöva få göra lite roligheter tillsammans med sin pappa och mig men tyvärr är detta inget vi har råd att göra just nu. Därför vore det rena drömmen att få vinna detta och få ge min Neah en sån rolig sak som belöning för vilken duktig storasyster hon är!

  Håller tummar och tår! :D

 2. Pia Li

  Åh, vilken underbar överraskning det kunde bli!
  Att få uppleva detta tillsammans med mina älskade barnbarn! :)

 3. Sandra - Mamma till Milla & Molly

  Jag vill vinna detta för att låta barnen möta sagornas värld och självklart blir det ett äventyr för hela familjen. Vi kan hälsa på hos barnens kusin med familj också, när vi ändå tar en tripp till huvudstaden :)

 4. Linda, mamma till majken & arvid

  Vi renoverar för fullt i vårt nya hus & visst är de roligt men oj vad mkt
  de behövdes göra. Ändå har vi bara gjort om övervåningen.
  skulle vilja överraska mina barn med en tripp till huvudstaden
  & såklart vinna dessa biljetter så vi kan göra en familje tripp ♡
  Håller allt vi kan här :)

 5. Linda

  Åhh jag har alltid tagit med mina syskonbarn på sommaren till Kolmården, Astrids Lindgrens värld bl.a.
  Skulle vara så kul nu när jag äntligen fått blivit mamma att gå på Junibacken som jag aldrig varit på tillsammans med min son, sen skulle kusinerna såklart också få hänga på!

 6. Charlotta

  Jag har tidigare bott i Stockholm men aldrig besökt Junibacken. Nu bor jag på annan ort och har tre goa ungar som jag gärna skulle vilja ta med till Junibacken nu när vi äntligen efter många år ska spendera lite tid i huvudstaden!

 7. Carro

  Min treåring älskar Junibacken, har själv inte varit där med honom utan han gick med sin mormor och morfar och han vägrade gå därifrån. Så en dag på Junibacken tillsammans med min älskade son skulle sitta fint. Speciellt nu när lillasyster tar upp väldigt mkt av hans mammas tid och uppmärksamhet.

 8. Åsa H

  Kul att försöka vinna !
  Så vi till Junibacken kan försvinna !
  Se alla fantastiska figurer,
  alla Astrids filurer !

 9. Jessica hedman

  Jag skulle gärna vilja vinna biljetter till junibacken och ta med min mamma. Hon har alltid önskat sig att gå dit och nu när hon äntligen blivit mormor skulle det vara fantastiskt att ta med henne och vår lille son.

 10. Elin

  åh, jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna ta med min bästa vän och hennes två barn. Hon har det enorm kämpigt och har nu varit tvungen att flytta hem till sin pappa för att klara sig ekonomiskt. Jag lovade henne en billig sommar, men att få ta med henne till Junibacken skulle göra min och henne enormt glada! Snälla, ge mig äran att ge henne det här att se fram emot i sommar och att se tillbaka på till hösten med ett soligt leende!

 11. oplanerat

  Vilken rolig tävling!

  Sambons lillebror Alvin på 5 år kommer komma på besök några gånger i sommar. Då Alvin med familj bor i Luxemburg träffar vi han tyvärr sällan, så det hade varit så skoj att få ta med honom på något som han hade tyckt varit superkul!

  mejl:moa.stjarna@gmail.com

Annons
stats